Specijalistička ordinacija otorinolaringologije Neven Turkalj, dr. med. spec. otorinolaringologije,
uža spec. iz plastične kirurgije glave i vrata

O nama

Specijalistička ordinacija otorinolaringologije Neven Turkalj, dr. med. spec. otorinolaringologije, uža spec. iz plastične kirurgije glave i vrata, Varaždinske Toplice, Ulica kralja Tomislava 4, pruža usluge pregleda, dijagnostike, savjetovanja, nekirurškog i kirurškog liječenja bolesti usta, grla, nosa i sinusa, uha, lica, vrata i vlasišta, štitnjače,doštitnih žlijezda i žlijezda slinovnica te estetske tretmane u području glave i vrata.

Kroz jednostavnost u komunikaciji, preciznost u dijagnostici i liječenju želimo biti prepoznati kao mjesto gdje nestaje boli i nelagode zbog koje ste došli. U ugodnoj atmosferi, uz posvećenost i profesionalnost osoblja dozvolite nam da Vas vodimo u zdravlje i ljepotu.

Smješteni smo u centru pitoresknih Varaždinskih Toplica, mjestu prebogate povijesti i kuture, idealnom za šetnje i izlete u svako godišnje doba. Od davnina ljudi ovamo dolaze po zdravlje i ljepotu, dođite i Vi.

Neven Turkalj, dr.med.

specijalist otorinolaringologije, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata

Rođen sam 1977. godine. Osnovnu školu završio sam u Varaždinskim Toplicama 1991.g., Gimnaziju u Varaždinu 1995.g., Medicinski fakultet u Zagrebu 2001.g. Iza mene je dvadesetak godina bogatog kliničkog iskustva iz OB „Varaždin“ (2001.-2017.) i KB „Dubrava“ (2017.-2021.), te specijalizacija 2007.g i subspecijalizacija 2017.g. u KBC „Sestre milosrdnice“. Sudjelovao sam na mnogim svjetskim i domaćim stručnim i znanstvenim skupovima, kongresima i radionicama.

Dogovorite pregled